Vi har veggsparkel for alt fra små reparasjoner til store hull og heldekkende sparkling. Hvis du vil gjøre noe annet enn å pusse vegger, har vi sparkel til det også. Vi har hvit sparkel, finsparkel, grovsparkel og utendørssparkel. Hvis du vil renovere en flislagt overflate på en kostnadseffektiv måte, har vi sparkel for fliser. Vår sparkel finnes både som ferdigblandet, og som pulver som du selv blander med vann. 

Sparkel for små sprekker og store hull

Fra små sprekker og mindre reparasjoner til store hull og full overflatebehandling - vi har sparkel for et bredt spekter av underlag og områder. Det er bare å velge det produktet som passer til dine spesifikke behov: innendørs eller utendørs bruk, varme- eller frostbestandighet, vått eller tørt rom, kort herdetid eller lang installasjonstid.

Våre ferdige pastøse sparkelmasser er klump- og støvfrie og har lang virketid. Hvis det blir overskudd, kan det spares til senere. Uansett underlag kan du stole på at våre sparkelmasser gir en jevnere jobb.

Har du det travelt? Våre pulverbaserte sparkelmasser tørker raskt, og er enkle å tilpasse til ulike situasjoner. De er frostbestandige og kan også oppbevares i kalde omgivelser.

Veggsparkel

Fiks det med HusFix

Det finnes sparkel og så finnes det HusFix. Med HusFix kan du tette små sprekker i husets grunnmur eller store hull i kjellerveggen. Helsparkle en vegg eller reparere en frossen trappenese. HusFix er dessuten fleksibelt, slik at du kan skru og spikre i den når det har herdet. HusFix fester på de fleste typer materialer og kan brukes både innendørs og utendørs.

Casco HusFix

Sparkling før tapetsering

Spackling er en svært viktig del av tapetseringen. Hvis underlaget ikke er godt og jevnt festet, vil ikke den velvalgte tapeten din se bra ut.

Noen punkter du må være oppmerksom på når du tapetserer:

  • Fjern eventuelle løse deler fra veggen og sørg for at den er tørr og ren. 
  • Begynn med å tette hull og sprekker. 
  • Hvis veggen har store ujevnheter, bør hele veggen bredsparkles. 
  • Hvis du skal bredsparkle gammel tapet, bør du begynne med å høvle bort tapetfugene. 
  • Sparkle minst to ganger og puss etter hver sparkling. 
  • Når veggen er pusset og glat; børst eller tørk veggen fri for støv. 
Veggsparkel