Reparer i stedet for å kaste ting du er glad i. Hvis du ved et uhell skulle komme til å knuse en vase eller et krus, kan du bruke lim for å få liv i glasset, keramikkfiguren eller porselenskruset ditt igjen. 

Limene våre er perfekte til å reparere keramikk- og porselensgjenstander. Vanlige småreparasjoner er enkle å utføre og gir et vakkert og holdbart resultat. For vanskelig tilgjengelige steder og vanskelige reparasjoner har Express Gel en liten tube med munnstykke som gjør det enkelt å påføre limet med presisjon. 

Riktig lim til glass, keramikk og porselen

Liming av glass, keramikk og porselen krever at du er forsiktig og har alle delene på plass. Men med litt tålmodighet og fingerferdighet kan sluttresultatet bli flott.

Casco® Express Gel brukes til små, vanskelige reparasjoner. Det fester på metall, stein, porselen, keramikk, gummi, hardplast med mer. Limet er geléaktig og er utviklet for å gi deg litt ekstra tid til å justere slik at delene sitter på plass.

Casco® Strong Epoxy Professional er et epoksybasert 2-komponentlim som tåler vann, husholdningskjemikalier og løsemidler av ulike slag. For liming av metaller, keramikk, porselen, krystall, glass og elfenben. Godt lim til bruk mellom tette materialer.

Casco® Strong Epoxy Rapid er et epoksybasert 2-komponentlim som er ideelt for raske, sterke og usynlige reparasjoner. Ideelt for rask, sterk og usynlig reparasjon av keramikk, porselen og glass. Limet er krystallklart og tåler temperaturer opp til ca. +100 °C.

Casco® Strong Epoxy Superquick er et ekstra hurtigherdende 2-komponent epoksylim. Det limer glass, porselen og keramikk og gir en sterk og holdbar reparasjon på 90 sekunder.

laga porslin, laga keramik, trasig mugg