Papirlim er perfekt til alt fra å lage utklippsbøker, feste fotografier til å lage egne kunstverk. Papirlim gjør det enkelt å feste papir til en rekke ulike underlag, for eksempel papir til tre, papir til metall, papir til plast eller papir til stoff. Papirlim har god vedheft og holder lenge. Papirlim er enkelt å påføre og tørker raskt. I vårt sortiment finner du flere ulike typer lim som du kan bruke til papir. 

Riktig lim for papir

Casco® RX original er et transparent lim med innebygd spreder for papir, fotografier, lær osv. RX-limet krøller ikke papiret.

Casco® RX Aqua er et vannbasert foto- og papirlim med innebygd spreder. Limet er gjennomsiktig og luktfritt. Rynker ikke papiret.

Casco® Skolelim er et universallim for porøse materialer som papir, papp, tre og tekstiler. Limet gir en transparent fuge når det er tørt og er luktfritt.

Casco® Limstift er et vannbasert lim for liming av papir, papp og bilder. Det fester på glass og plast. Det er enkelt å påføre og kan også brukes til å montere små sømmer på gardiner og enkle lette tekstiler før sying, limet forsvinner når det vaskes.

Casco® Heftmasse Gjenbrukbar heftmasse til å feste lette gjenstander som papir, plakater, kart m.m. Et godt tips er at hvis lyset er litt vinglete i lysestaken, kan en bit av Heftmasse i bunnen få det til å stå fast.

 

papperslim

RX-lim - klassisk papirlim

Det klassiske limet holder den dag i dag!

Cascos RX-lim ble opprinnelig utviklet for å forhindre fragmentering av vindusglass under andre verdenskrig i 1943.

I dag brukes RX Original i millioner av husholdninger, skoler og kontorer hver dag. Produktet, som er basert på Revertex, ble oppfunnet av Martin Bjurvald, den gang kjent som "Dr. RX". Det første RX-limet, et kontor- og husholdningslim, ble lansert i små flasker.

I dag har RX Original, i en grå trekantet flaske, også en søsterforpakning - en vannbasert RX Aqua i en grønn flaske.

RX-limet er transparent og kan brukes til papir, foto, papp og lær, og det rynker ikke papiret. Forpakningen har en innebygd applikator som forenkler påføringen og sikrer riktig limmengde.

papperslim rx-lim

For de av dere som er nysgjerrige på Dr.RX, har vi en reklamefilm med han. Vi vet ikke nøyaktig hvilket år den ble laget, men den ble spilt inn en gang på 50-tallet.