Å reparere gummistøvler og regntøy kan være noe av det viktigste du kan gjøre for ditt eget velvære. Piknikkurven er fylt, soppboken ligger der og humøret er på topp. Det første skrittet ut i skogen og du aner at noe ikke er som det skal. To minutter senere er føttene søkkvåte og de mørke skyene ligger tykt over deg selv om himmelen er blå. 

Det er enkelt og raskt å reparere gummistøvler, og de holder hele støvelens levetid. 

Å ha et lim hjemme som kan lime gummi og neopren er et must. Regntøy, gummistøvler, redningsvester, badetøy og våtdrakter er klær som utsettes for mye slitasje. For å reparere dem trenger du et lim som tåler fuktighet, fester seg til "vanskelige" materialer og er ekstremt fleksibelt.

Riktig lim for gummi og neopren

Casco® RubberFix er ideell til liming, fylling og tetting av gummi, tekstiler, neopren med mer. Egnet for reparasjon av sko, såler, gummistøvler, tøfler, oppblåsbare gjenstander som luftmadrasser av gummi eller myk PVC. Ideell for reparasjon av regntøy, kofferter, våtdrakter, dykkerutstyr og telt. Det er temperaturbestandig mellom - 40 °C og +120 °C.

Casco® Kontaktlim er et kontaktlim i en løsemiddelblanding uten toluen. Det har god vedheft til de fleste materialer med høy initialstyrke og god vannbestandighet.

Casco® Universal Kraft er et løsemiddelbasert, transparent universallim for liming av de fleste materialer. Universal Kraft har god vedheft til lær og gir en slitesterk, myk og vannbestandig limfuge.

laga regnrock regnkläder gummistövler