Med vårt brede sortiment og avanserte teknologi tilbyr vi gulvleggere førsteklasses produkter av høyeste kvalitet. Under Casco Floor Expert har vi samlet alle produktene du trenger for å legge og etterbehandle profesjonelle gulv.

Ulike typer sparkel- og avrettingsmasser

Håndsparkel

Når du trenger en rask håndsparkel for reparasjon eller helsparkling av mindre områder, er vår håndsparkel det riktige valget. Produktgruppen "Hånd" omfatter mange typer hånd- og reparasjonssparkler for ulike profesjonelle bruksområder. Sparkelmassen er klar til å overflatebehandles alt fra 30 minutter til ca. 16 timer etter påføring, avhengig av hvilket produkt du har valgt. Lagtykkelsen kan variere fra 0,5 til 20 mm. Alle produktene gir selvfølgelig en jevn og fin  overflate.

Avrettingsmasse

For å få en best mulig konstruksjon må fundamentet velges og utføres med omhu. Med Casco Floor Expert blir valget enklere. I produktgruppen "Flow" tilbyr vi profesjonelle selvutjevnende avrettingsmasser for de fleste typer bruksområder og overflater. Det spiller ingen rolle om arbeidet må utføres raskt eller over lang tid, eller om det er snakk om finpussing med veldig tynne lag sammenlignet med fallpussing i våtrom - uansett har vi produktene. Våre sparkelmasser er av høyeste kvalitet, og gir deg maksimal fleksibilitet i det daglige arbeidet.

Flere produkter i Casco Floor Expert-serien