En løsning som gjør arbeidet enklere. Nå trenger du bare ett merke for å skape gulv av høy kvalitet. Casco Floor Expert er den profesjonelle serien for vellykket arbeid, og den er trygg og enkel å bruke. Med tydelig emballasje og brukervennlige produkter gjør vi livet litt enklere for deg som gulvlegger.

Med Casco Floor Expert blir du ikke sittende fast!

Hvert gulv er unikt, og når du skal velge lim, må du ta hensyn til arbeidsmiljø, underlag, konstruksjon, lovkrav og helse- og sikkerhetsfaktorer. I tillegg må sluttresultatet være profesjonelt fra dag én, men også holde i mange år fremover.

 

Casco Floor Expert-produktene er spesialdesignet for gulventreprenører - det skal være enkelt å velge riktig produkt og lykkes.

golvläggare mattlim golvlim

Velg område og les mer om våre Casco Floor Expert-produkter.

Vi er din pålitelige partner som gir deg personlig og kompetent støtte.

For oss handler kompetanse først og fremst om nære relasjoner og gjensidig utveksling.

  • Vi samarbeider tett med norges gulventreprenører, noe som betyr at vi stadig får nye ideer til bruksområder og forbedringer av våre eksisterende produkter. Sliter du med nye materialer, ukjente underlag eller komplekse byggeprosjekter?
  • For distribusjon tilbyr vi et komplett utvalg av gulvprodukter til dine gulvkunder. Vi hjelper deg med prosjektsalg og produktvalg for å gi deg den beste kundeservicen.
  • Som privatperson bør du oppsøke et velfylt byggevarehus eller en spesialforretning. De vil hjelpe deg med å velge riktig produkt til ditt prosjekt.

Hos oss er du aldri alene. Som kunde hos oss har du alltid tilgang til ditt eget Casco Floor Expert-team. Våre selgere og teknikere er alltid klare til å hjelpe deg når du trenger det.
 

Kontakt Oss Her