70 år med vår oransje klassiker

trälim

Cascol - det mest solgte trelimet blant profesjonelle og gjør-det-selv-folk - feirer 70-årsjubileum. Cascol er Nordens mest populære trelim til alt fra profesjonelt snekkerarbeid til reparasjoner i hjemmet. Siden oppstarten i 1953 har den vannbaserte formuleringen vært anerkjent for sin styrke og pålitelighet. Den oransje flasken - som ble introdusert på 1970-tallet - er lett gjenkjennelig for folk i alle aldre, fra erfarne snekkere til skolebarn.

I årenes løp har Cascol vokst til en hel familie av produkter:

Cascol Indoor for rask liming

Cascol Outdoor for fuktbestandighet

Cascol Winter for lave temperaturer

Cascol Floor for tregulv

Cascol Polyuretan for liming av tre på tre, metall og plast

Hele Cascol-familien er i tråd med gjeldende helse- og miljøkrav. Cascol Floors nyeste formulering - utviklet i 2017 - har lave utslipp og minimal lukt, noe som har resultert i en M1-sertifisering.

For snekkere, trearbeidere og gjør-det-selv-folk

Mye har skjedd siden Cascol kom på det norske markedet i den klassiske oransje flasken i 1953, men kvaliteten og populariteten til Cascol trelim lever videre og fyller samme funksjon nå som den gang. Det er et trelim som fungerer like godt i sløydundervisningen, for gjør-det-selv-folk, byggmestere og snekkere.

"Utviklingen av Cascol har fortsatt gjennom årene for å kunne tilby pålitelige og høytytende trelimløsninger på markedet." sier Marie Rönn, produktsjef. "Med Cascol fortsetter vi å gi kundene våre den beste løsningen for alle deres treprosjekter."