Følelsen av å reparere eller bygge noe selv er fantastisk, fordi du har brukt dine egne kunnskaper og ferdigheter til å skape eller reparere noe som fungerer som det skal.

Men det er ikke bare å sette i gang. Først må du lese deg opp og skaffe deg kunnskap om det du skal gjøre. Det er her vår Gjør det selv-side kommer inn i bildet. Her finner du filer og brosjyrer som viser deg hvordan du bruker produktene våre slik at sluttresultatet blir så bra som mulig.

Lykke til med ditt neste prosjekt!

Sparkel og tapetsering

Vi har laget denne filmen og beskrivelsene for å gjøre det enklere for deg som skal bygge nytt eller renovere. Du får råd og veiledning om forarbeidene til tapetsering, samt instruksjoner om hvordan du best utfører sparkling og tapetsering.

Sparkling - renovering av vegger

Å renovere vegger er ofte en utfordring. Gamle fliser ligger igjen eller er revet ned. Gammel strukturtapet som føles kjedelig, nytt møter gammelt.

Det er ofte en utfordring hvordan og hva man skal gjøre for å få en ny, frisk veggflate. Vår universalkitt Casco WallCraft løser det.

Casco WallCraft er en hvit sementbasert veggsparkel som tåler opptil 100 mm fylling og egner seg spesielt godt til renovering av vegger og tak. På de fleste underlag er det ikke nødvendig med grunning.

Les mer om Casco WallCraft

Reparasjon av store og små hull, innendørs og utendørs

Ødelagte trapper, kjellervegger der maskiner har blitt installert og fjernet i årenes løp. Sprekker i husets fasade. Alt dette er ting som irriterer deg, men som ikke har høyeste prioritet. Det kan også være vanskelig å blande sammen massen og "leke" murer.

Casco HusFix gjør det enklere. Det er en hendig og fleksibel reparasjonsmørtel for mange ulike bruksområder. Den kan brukes til fuge- og breddefylling innendørs og utendørs. Reparasjon av små og store hull opp til 120 mm/lag samt bredpussing med 1-30 mm lagtykkelse. Du kan blande mørtelen til den konsistensen du synes fungerer best for deg. Den har god vedheft til de fleste typer materialer og kan spikres og skrues når den har herdet. 

Les mer om HusFix

Ekstrem liming

Ekstremt sterkt fuktherdende monteringslim.

XtremFix+ egner seg til innendørs og utendørs liming av ulike gjenstander som stein, murstein, vindus- og dørkarmer, speil, trebjelker og tunge lister. Ujevnheten i fugen kan være flere millimeter. Ekstremt høyt innledende snitt. Justering mulig i løpet av det første minuttet.

Høy styrke, mekanisk motstand og E-modul. Svært gode aldringsegenskaper og temperaturbestandighet. Ingen krymping og ekstremt god fylling av fugen.

Les mer om XtremFix+